Linijska odvodnja od nehrđajućeg čelika

/Linijska odvodnja od nehrđajućeg čelika
Linijska odvodnja od nehrđajućeg čelika2018-09-19T13:02:28+00:00
linijska odvodnja slot kanal

Kanali od nehrđajućeg čelika dolaze u standardnoj i slot, tj. ”šlic” izvedbi.

Standardni kanali

Standardni kanali od nehrđajućeg čelika se koriste za odvodnju veće količine vode u sustav kanalizacije. Ova vrsta odvodnje svoju primjenu pronalazi u objektima gdje sanitarni propisi i tehnološki proces zahtijevaju korištenje sustava za odvodnju od nehrđajućeg čelika poput: postrojenja za preradu hrane (pivovare, mliječna postrojenja, klaonice), kemijskim postrojenjima, restoranima, bolnicama itd.

  • Standardni kanali za odvodnju se proizvode u različitim dimenzijama, a mogu se praviti prema specificiranoj narudžbi projektanta.
  • Izrađuju se od limova debljine 2 mm, AISI 304 ili AISI 316. U sebi imaju ugrađeni nagib te elemente za niveliranje i učvršćivanje kako bi se olakšala instalacija za ispravnu prilagodbu visine, ovisno o potrebama projekta.
  • Kanali su prekriveni rešetkom ili pločom različitih izvedbi.
  • Dijelovi duži od 4 metra spajaju se prirubnicama s brtvama. Ovisno o želji kupca, standardni kanali se mogu povezati s drugim drenažnim komponentama, poput podnih sifona i šlic kanala.
linijska odvodnja
linijska-odvodnja

Slot ili ”šlic” kanali

Slot kanali su se pokazali kao jeftina i jednostavna metoda za odvod s površina gdje nema velikog kapaciteta protoka. Odlično rješenje za odvodnju vode od pranja, pri kapanju kondenzatora strojeva ili klimatizacijskih sustava: pekara, mljekara i bazena , kao barijera između suhih i mokrih površina.

slot kanali
ATT Inox Drain